Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

4 års drift av Butikkoversiten – en kort status

Vi i Content365 AS har nå drevet denne nettsiden, Butikkoversikten, i fire år – og endelig begynner det å ligne det som det skulle være helt fra starten.

Det har vært en lang reise, og det har vært mye jobb! Men det er slik vi i Content365 liker det! Tingen er, vi slipper ikke inn hva som helst. Det siste som vi ønsker, er at det blir en samling med døde lenker og utgåtte nettbutikker. Derfor sjekker vi daglig (heldigvis ikke manuelt) for døde og brutte lenker, slik at vi hele tiden kan vise nettbutikker av god kvalitet til våre besøkende.

I starten la vi inn nettbutikker manuelt, en og en. Det var tidkrevende, men den eneste måten for å vite at de nettbutikkene som kommer inn til oss, er av god nok kvalitet. Vi ønsket å ha en hånd på rattet, slik at vi tilførte en god verdi for våre besøkende. Gradvis har vi fått flere og flere nettbutikker som legger inn seg selv, slik at vi kan bare følge med på kvaliteten og godkjenne – men innimellom tar vi et jafs og legger inn en haug med nettbutikker selv, som vi beskrev i forrige bloggpost. Vi har også liggende en del flere som vi bare skal kvalitetssikre, så blir vi fort Norges største samling av nettbutikker!

Vi prøver å holde tritt med alle tips vi får inn, og siste kom inn for bare få minutter siden: gratis casino spill

På veien har vi lært mye, og vi jobber faktisk hver eneste dag med å ha en så oppdatert nettside som mulig. Her er et lite knippe av hva som foregår, som dere ikke kan merke – men som er en del av det å drive nettsider:

  1. Vi tar backup hver eneste natt, og lagrer alltid flere versjoner av backupen til evig tid. Det betyr at dersom noe går feil, så kan vi gå tilbake til forrige uke, forrige måned – eller forrige år – for å finne feilen, eller rulle tilbake til en versjon som fungerer, i tilfelle et angrep etc.
  2. Vi er inne hver eneste dag og optimaliserer databasen, så den går så smooth som den kan.
  3. Vi cacher filer, slik at lastetiden hele tiden er så lav som mulig – og at dersom du først har besøkt siden vår, så går nettsiden som ei kule.
  4. Vi scanner hver dag for virus, malware og annet rusk – våre nettsider skal alltid være trygge å bruke – og du skal være sikker på at vi tar sikkerheten på den største alvor.

Det er viktig for oss at vi er oppdaterte på alle mulige saker og ting som er relevante, og derfor er det heller ikke for alle å drive en slik nettside. Det finnes mange useriøse, som bare er ute etter kortsiktig profitt. Slik tenker ikke vi – vi skal bygge ting som skal vare "evig" – og da er dette den eneste måten: Kvalitet, kvalitet og kvalitet.

Vi shoppes!