Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Butikkoversikten med flere butikker

Vi har nå, siden vi etablerte Butikkoversikten, drevet nettstedet i 4 år. Hva har skjedd på veien, og hva er planene fremover?

Det har tatt enorme mengder med tålmodighet, for at denne nettsiden skulle bli populær på en organisk måte. Uten å bruke en eneste krone i markedsføring, er vi stolte over å ha bygget en av de beste nettsidene i Norge med oversikt over norske nettbutikker.

Noe av det som vi skiller oss ut på, er at vi ikke bare er en liste med nettbutikker, men at nettbutikkene selv kan tipse oss og skrive sin egen omtale. Vi driver ikke med sensur, og vi stoler på at nettbutikkene er ærlige og åpne om leveringsbetingelser osv. Vi ønsker heller ikke et rangeringssystem, det er 100% opp til brukeren om de ønsker å bestille fra en spesifikk nettbutikk. Det er også slik vi ønsker det skal fungere, med at vi kun er et bindeledd mellom nettbutikk og kunde.

En annen sak vi skiller oss ut på, er at vi er åpne, og 100% innenfor markedsføringsloven, med tanke på merking av sponsede eller betalte oppføringer. Det er ingen tvil om at dersom det ikke står noe på en oppføring hos oss, så er det en helt vanlig ubetalt oppføring, og vi tjener ingenting på å videreformidle kontakten, i motsetning til for eksempel hos Aftenposten, hvor kun (etter det vi vet og har hørt) – er kun oppføringer hvor Aftenposten selv tjener på formidle kontakt.

Ellers har vi også noen spennende kategorier, hvor det er høyt press om dagen. Det virker som flere aktører innenfor Bil, båt og motor er populært, hvor det er ganske tøff konkurranse. Vi er høyst usikre på hva som vil skje når Amazon nå kommer til Sverige – og etter alle solemerker kommer  de også til Norge. Da vil det skje store endringer i hvordan det fungerer med nettbutikker i Norge, og det vil nok ha noe å bety for det enorme mangfollet vi har i Norge i dag på nett.

Men tilbake til innledningen. Vi har lagt til en haug med nye nettbutikker, til glede for våre besøkende. Dette er manuell arbeid, og det tar tid. Men i tillegg har vi den gode nyheten at vi har på plass kategorier for spill, som har vært ettertraktet, og vi får mer eller mindre ukentlige henvendelser på å poste linker til betting i Norge, og andre online spill, og er noe vi ønsker å ta nærmere vurdering på, spesielt dersom lisensmodellen blir innført i Norge, og et noe mer liberalt syn på dette med online spill.

Som om det ikke var nok, så har vi nå også gjort klar en haug med nye nettbutikker som er klare til publisering. Men igjen; det er manuelt arbeid og det tar litt tid før dette er på plass. Men listen er på ca 300 nye nettbutikker, som vi gleder oss til å publisere for dere.

Med hilsen oss i Butikkoversikten, som drives av Content 365 AS