Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Hvorfor bruke kredittkort på nettbutikker?

Sponset annonsørinnhold

De aller fleste nettbutikker har støtte for å bruke flere forskjellige betalingsmåter. De aller fleste nettbutikker krever forskuddsbetaling, på samme måte som man i fysiske butikker ikke får produktet til odel og eie før man faktisk har betalt.

Men ved netthandel er det ikke alltid lett å få en følelse med produktene man skal kjøpe, ettersom man ikke får sett på dem, og tatt på dem før de kommer i posten, og kjøpet er gjort. Og dessverre viser det seg fortsatt at det finnes useriøse aktører, spesielt utenfor Norges grenser. Det man bør gjøre, er å bruke et kredittkort, hvor man da automatisk har forsikring mot svindel, og man da får pengene tilbake fra for eksempel VISA eller MasterCard, dersom man blir svindlet.

Andre alternativer enn kredittkort?

Betaler man med PayPal, har man også noe av de samme sikkerhetsventilene i etterkant, men er på mange måter mer vanskelig og ikke fullt så kjapt og enkelt.

Betaler man med bankoverføring (heldigvis gjør man sjeldent det ved utenlandskjøp), er man som oftest ganske forsvarsløs.

Av de kredittkort som finnes på markedet, er det flere alternativer, og her er en liten liste over forskjellige tilbydere av kredittkort som kan velges (sponsede lenker):

Sponset annonsørinnhold