Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Hvor kan jeg kjøpe varer til baren min?

Det er mange forskjellige steder man kan kjøpe varer til baren sin, og noen ganger kan det bli litt overveldende, spesielt hvis man ikke vet hvor man skal starte. Her vil vi prøve å gjøre deg litt klokere på hvor du kan kjøpe varer til baren din og gjøre prosessen litt lettere for deg.

Kjøp alt på samme sted

Det kan være en god ide å kjøpe ingrediensene man skal ha til en drink på samme sted, fordi det kan være litt vanskelig å skulle forholde seg til mange forskjellige butikker eller nettsteder når man vil innrede baren sin og kjøpe varer til baren sin. Derfor er det veldig praktisk når man kan kjøpe alt på et sted. Hos BarLife får du tak i alt du trenger til baren din. Enten om du ser etter plastikk glass, vanlige glass, ingredienser til drinken din, barutstyr for å mikse en drink sammen, innredning til baren eller om det bare er noe helt annet du ser etter.

Glass til baren

Alle barer er nødt til å ha glass, det er helt essensielt å ha for å servere gjestene dine. Det er virkelig mange forskjellige glass å velge mellom og hva slags glass man bruker for å servere drinken avhenger av hva slags væske som er i glasset. Men før man bestemmer seg for hva slags type og form glasset skal ha, kan man først tenke på om man vil kjøpe glass i plastikk eller av glass.

Glass i plastikk eller av glass

Det er fordeler og ulemper med begge to. Hvis du har en hjemmebar og skal holde en fest for mange mennesker kan det være en fordel med glass av plastikk. Det kan være engangs glass i plastikk, eller glass i plast som du kan bruke om og om igjen. Fordelen med engangs glass i plastikk er at man kan kaste de etter festen er over, i tillegg til at det vil bli mindre oppvask som helt klart er en stor fordel. Men en fordel med plastikk glassene som du kan bruke om og om igjen er at de ikke går i stykker under festen hvis noen for eksempel mister det i gulvet, og du kan bruke glassene flere ganger. Noe som er en ulempe med disse glassene er at du er nødt til å vaske dem dagen derpå, men du trenger ikke å bruke penger på å kjøpe flere glass til en annen fest, fordi de kan brukes igjen.

Hvis du velger å kjøpe vanlige glass er det en fordel å kjøpe glass fra samme serie, slik at det ser mer gjennomført ut. Hvis man har mange forskjellig glass, kan det fort se litt rotete ut og det kan virke litt uprofesjonelt.

Ingredienser til baren

I baren lager man ofte forskjellige drinker og da er man nødt til å ha forskjellige ingredienser til drinkene. Når man skal handle inn til mange forskjellige drinker er det en fordel å ha en oversikt over hvilke ingredienser man skal ha, og det kan også være en fordel å kjøpe ingrediensene til drinkene i baren på samme sted, enten om det er i en fysisk butikk eller om det er en nettbutikk. Dette skaper et større overblikk og du kan være mer sikker på at du får med deg alle ingrediensene du trenger. Man trenger ikke å legge skjul på at hvis man vil ha et stort utvalg i baren, så er man også nødt til å ha de riktige ingrediensene, og hvis du leser med videre har vi et godt tips til hvor du kan kjøpe varene til baren din.