Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

WhiteAway

WhiteAway

Etablert:
Firmatype AS
Gratis frakt?
Kontaktinfo God
Kategori Elektro


Gå til butikk

Betalt oppføring

Nordens største forhandler av hvitevarer på nettet

Velkommen til Norges nye nettforhandler av hvitevarer og husholdningsapparater. Hos Whiteaway.no finner du et bredt utvalg av billige hvitevarer av høy kvalitet. Når du handler hvitevarer på nett får du ikke bare en fordelaktig pris, du får også et større utvalg samt større fleksibilitet.

Hvem er vi?
Whiteaway.no er et datterselskap av WhiteAway.com, som siden 2003 har forsynt danskene med billige hvitevarer. Ideen er at det skal være så enkelt som overhodet mulig å kjøpe hvitevarer på nett. I 2010 åpnet vi opp for netthandel i Sverige, der også svenskene har tatt godt imot de billige hvitevarene. Vi har lang og god erfaring samtidig med at vi hele tiden prøver å bli enda bedre. Vi vil at det skal bli enkelt for deg å få den helt riktige hvitevaren til ditt hjem.

Hvitevarer med god service
Når du handler hvitevarer hos oss får du en utmerket service fra start til slutt. Når du kjøper dine hvitevarer hos oss får du gratis levering på gateplan samt ubegrenset angrerett. Utover dette får du service på alle større hvitevarer.

Vårt dyktige personale er alltid klare til å hjelpe deg uansett om du ønsker å ringe, skrive e-post eller benytte chatfunksjonen. Vårt kundeservice har alle de kompetanser som skal til for å gi en grundig veiledning innenfor hvitevarer og husholdningsapparater. På denne måten sikrer vi oss at du får den beste kjøpsopplevelsen når du skal kjøpe nye hvitevarer på nettet.

Hvitevarer av høy kvalitet
Vårt utvalg av billige hvitevarer stammer alle fra de kjente produsentene, som for eks. AEG, Bosch, Siemens og Electrolux. Grunnen til at vi kan gjøre det så billig er at vi kun finnes på nett. Våre omkostninger til salg, lagerstyring og administrasjon er lave, som igjen bidrar til at vi er i stand til å tilby deg billige hvitevarer av samme kvalitet som du finner i fysiske butikker.

Få mer igjen for pengene
Når du handler hvitevarer hos oss får du mer igjen for pengene. Vi er blant de billigste på markedet samt at vår service gjør det til en god opplevelse for deg.

Gå til butikk

Gi din vurdering av denne nettbutikken:

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner6 stjerner (Foreløping ingen stemmer, vær den første!)
Loading...