Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Superkul

Superkul

Etablert:
Firmatype AS
Gratis frakt?
Kontaktinfo God
Kategori Hobbyartikler


Gå til butikk

Betalt oppføring

Superkul.no er en av de største aktørene på internett i Norge i dag. De har et enormt utvalg av varer (30 000 forskjellige produkter til en hver tid) som strekker seg over et enormt varespekter.

En av de store tingene på superkul er 10 000 produkter innen kostymer og tilbehør. Det er uten tvil Nordens Største Utvalg innen karneval og halloween effekter. I tillegg selger de alt av klær, smykker og sko til fantastiske lave priser.

Liker du piercingsmykker da kan du reklamere for Norges største utvalg på dette også. Superkul.no har solgt piercingsmykker helt fra starten av og er en av de mest erfarne og kunnskapsrike nettbutikkene i Norge på dette området.

Superkul.no er en meget etablert aktør i markedet. De er en av de største nettbutikkene innen vårt felt i Norge i dag. Kostymer, klær, sko, piercing og masse annet utgjør de over 30 000 forskjellige produktene de har tilgjengelig til en hver tid.

Leveringen er av de raskeste på markedet. De sender dagen etter bestillingen er gjort på hverdager og ofte har du varene på en dag eller to. Superkul.no tilbyr fast fraktpris på kr 49,- uansett hvor mye du bestiller. I tillegg tilbys Levering hjem på døren, ekspress over natt eller henting på vårt lager i Sarpsborg.

Gå til butikk

Gi din vurdering av denne nettbutikken:

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner6 stjerner (Foreløping ingen stemmer, vær den første!)
Loading...