Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Skousen

Skousen

Etablert:
Firmatype AS
Gratis frakt?
Kontaktinfo God
Kategori Elektro


Gå til butikk

Betalt oppføring

Danmarks ledende og mest erfarne leverandør av hvitevarer

Vi leverer hvitevarer av høy kvalitet til Danmarks billigste priser. Du finner Skousen-butikker i hele Danmark og enkelte steder i Norge. Flere butikker er på vei. Vi selger også våre produkter på nettet.

Vår største styrke er vår hands-on erfaring med produkter. Vi har solgt hvitevarer i mer enn 50 år, og har derfor høy faglig kunnskap og stor innsikt i hvitevaremarkedet. Vi kan derfor anbefale våre kunder det beste produktet etter behov, og til den riktige pris.

Vår historie

I Skousen er vi stolte av vår historie. Skousen var den første store leverandør av hvitevarer i Danmark, og vi har som det eneste selskapet i bransjen solgt hvitevarer i mer enn 50 år. Vår historie begynte i 1957, da Preben Skousen etablerte det som senere ble kjent som familiebedriften Skousen Husholdningsapparater.

I de kommende tiår ble den opprinnelige butikken utvidet til en landsdekkende kjede.

I 2011 ble det et mål å styrke Skousens franchisekonsept og Skousens online tilstedeværelse. I dag er de fysiske butikkene derfor kun basert på franchisetakere, som gjør det de gjør best: Å være tilstede lokalt og også å selge de beste produktene til den beste prisen med den beste service og veiledning i bransjen. Alle andre aktiviteter ble flyttet til hovedkontoret i Risskov i Århus, hvor Skousens online aktiviteter også utføres.

Skousen.no eies av Whiteaway.no AS

Gå til butikk

Gi din vurdering av denne nettbutikken:

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner6 stjerner (Foreløping ingen stemmer, vær den første!)
Loading...