Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

MaxGodis

MaxGodis

Etablert:
Firmatype AS
Gratis frakt?
Kontaktinfo God
Kategori Mat og drikke


Gå til butikk

Betalt oppføring

Maxgodis.se selger smågodt og andre godterier på nett!

De eies av Net Trading Group AB. NTG er et svensk e-commerce selskap som retter seg mot det skandinaviske markedet. Når du handler via maxgodis.se kan du være sikker på at du får kvalitetsprodukter til lave priser. Kunder som handler fra Norge gjør en spesielt god handel. Fra og med 2015 har man kunnet kjøpe varer fra utlandet for opp til 350 NOK inkludert frakt uten at man behøver å betale toll og moms på sine varer. Dette gjelder også netthandel fra Sverige og du får derfor en ekstra god deal når du handler på MaxGodis.se.

Deres smågodissortiment består av over 50 av de mest populære smågodtsortene blant svensker og nordmenn. Deres smågodt kommer i fabrikkpakkede mindre bokser som gjør at du som kunde kan handle mange ulike sorter og samtidig være sikker på at det alltid kommer godis av høy kvalitet, som er pakket i hygieniske omvisninger uten menneskelig kontakt.

I tillegg har de alltid det mest populære innpakkede godteriet fra de største merkene på markedet, som for eksempel Snickers, Mentos og Kvikklunsj. Deres sortiment av innpakkede produkter vokser stadig. Om du savner noe kan du ta kontakt med dem og be dem ta inn ditt favorittprodukt.

Vil du ha noe til deg selv? Om du velger vår kategori «Voksengodis» finner du et utvalg med kvalitetssjokolade, halstabletter og nøtter til veldig lave priser!

Gå til butikk

Gi din vurdering av denne nettbutikken:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner6 stjerner (1 stemmer, gjennomsnitt: 1,00 av 6)
Loading...