Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Lunehjem

Lunehjem

Etablert:
Firmatype AS
Gratis frakt?
Kontaktinfo God
Kategori Hus og hjem


Gå til butikk

Betalt oppføring

Lunehjem.no åpnet som nettbutikk i oktober 2005. Vi var blant de første som åpnet nettbutikk i Norge innenfor interiør. Vi har gjennom alle disse årene fått en unik erfaring i hvordan vi skal gi deg som kunde en god og trygg opplevelse ved å handle på nett. Målet vårt er å ha KUN fornøyde kunder, noe vi mener vi har klart å finne oppskriften på!

I 2010 vant vi prisen ÅRETS BESTE NETTBUTIKK!

I 2013 kom vi på 2.plass i kåringen av Norges beste interiørbutikker!

I Tønsberg Sentrum har vi en spennende butikk hvor alle våre varer er presentert. Butikken ligger i Storgaten 28, Tønsberg.

Lunehjem.no tilbyr et stort utvalg av produkter, med vekt på skandinavisk design og interiør. Vi prøver å alltid ha fingeren på pulsen, vi ønsker å være først ute med det siste nye.

Vi har en filosofi om at vi ønsker å tilby kundene våre produkter som de skal kunne omgi seg med i mange, mange år. Derfor er kvalitet viktig for oss. Vi er ikke tilhengerere av kjøp/kast mentaliteten som vi ofte ser rundt oss. Vi ønsker å være bevisste på miljøet - samtidig som at du som kunde skal få skape det hjemmet du ønsker. Vårt tips til deg; Kjøp heller færre ting, men betal heller litt ekstra så har du de gjerne livet ut - da er også du med på å spare litt på miljøet.

Som nettbutikk bruker vi mye emballasje i løpet av et år. For å redusere dette, bruker vi emballasje varene kommer i fra våre leverandører på nytt (hvis den ikke er skadet). Derfor kan det hende du får tilsendt esker med tekst som ikke stemmer med din ordre. Vi håper du som kunde har forståelse for dette og setter pris på dette.

Vi skal gi deg ett personlig og høyt servicenivå! Vi vil gjerne skille oss ut fra mengden. Trygghet og rask levering er viktige elementer når du skal handle på nett. Du skal alltid føle deg trygg for at priser, levering og betalingssikkerheten ivaretar dine interesser.

Vi har 30 dagers åpent kjøp og over 75 brans i nettbutikken!

Vi håper du vil finne inspirasjon hos lunehjem.no!

Gå til butikk

Gi din vurdering av denne nettbutikken:

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner6 stjerner (Foreløping ingen stemmer, vær den første!)
Loading...