Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Lorang by Zeno

Lorang by Zeno

Etablert:
Firmatype AS
Gratis frakt?
Kontaktinfo God
Kategori Klær og mote


Gå til butikk

Betalt oppføring

Selskapet
Lorang by Zeno er et norsk skjortemerke designet av Espen Engebretsen og Iver Hansen som sammen eier selskapet Northtrack AS. Merket har forhandlere over hele landet, men hoveddelen av salget og fokuset er på nettbutikken zenostore.no. Det er også bare her hele sortimentet/ alle kolleksjoner er tilgjengelig.

Produktene
Herreskjorter designet av nordmenn, og produsert i Hong Kong. Skjortene er laget i 100% kvalitetsbomull og mesteparten av sortimentet er strykefritt. Dette betyr at kundene kan vaske skjortene, henge til tørk på henger for deretter ready to wear, med et perfekt strykefritt resultat. Merket er såpass rimelig grunnet gode kontakter i produksjons/agent-segmentet, og at man har kuttet mange av distribusjonsleddene vi normalt ser i klesbransjen.
Det er derfor en svært høy kvalitet i både stoff, utførelse/søm og snitt, og ligger i øvre sjikt sammen med andre kvalitetsprodusenter.

Sesongene
Lorang by Zeno og zenostore.no mottar to store leveranser i året, som de kaller for høstkolleksjonen og vårkolleksjonen. Dette er de viktigste sesongene for selskapet. Men de mottar også små kolleksjoner og kjører ekstra aktiviteter og promosjoner gjennom hele kalenderåret.
Målgruppe

Menn fra 25 og oppover som setter pris på kvalitet til en fornuftig pris, og som liker å se preppy og korrekt ut i klesveien. Perfekt for de som bruker skjorter ofte, da man slipper å bruke tid på stryking av skjorten. Selskapet opplyser at det ofte er de som tjener litt mer enn gjennomsnittet som handler hos oss, men dette behøver ikke være førende.
De opplyser også om at de har en egen kategori for store størrelser, opp til 4XL. Dette er relevant for en målgruppe som ofte har vansker med å finne gode skjorter i sin størrelse.
Alternativ målgruppe: Jenter som vil ha boyfriendskjorte som ser fresh ut, men som ikke må strykes.

Gå til butikk

Gi din vurdering av denne nettbutikken:

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner6 stjerner (Foreløping ingen stemmer, vær den første!)
Loading...