Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Fashiongirl.no

Fashiongirl.no

Etablert:
Firmatype AS
Gratis frakt?
Kontaktinfo God
Kategori Hudpleie og kosmetikk


Gå til butikk

Betalt oppføring

Fashiongirl.no er den største leverandøren av hårforlengelser og hårtilbehør for kvinner i Norden. Fashiongirl.no er 100% internettbasert, noe som betyr at kostnaden for en fysisk butikk og manuell ekspedisjon kommer kundene tilgode i form av rimeligere priser.

Fashiongirl.nos hårforlengelser er produsert av sine asiatiske partnere. Håret er av indisk nedstigning, og i den beste kvalitet.

På Fashiongirl finner du Europas største utvalg av hårforlengelser i alle varianter, farger og lengder. De tilbyr den populære Clip On Hair Extensions, som er den mest populære hårforlengelsesmetoden. Hvis du vil ha Tape hair extensions, har de også et bredt utvalg her.

Vil du at utvidelsene dine skal vare lenger? da anbefaler fashiongirl.no Cold Fusion Hair Extensions - også kjent som jeg Tips Hair Extensions, eller Hot Fusion Hair Extensions, også kalt U Tip Hair Extensisons / Keratin Hair Extensions, som du legger til ditt eget hår. Du kan selv gjøre det eller få frisøren din til å gjøre det.

På Fashiongirl.no finner du også Europas største utvalg av hårtilbehør. De har alt fra de populære bumpits, hårdyner til hårnål, fjærhårforlengelser, tangle teezer, bredt utvalg av hårklipp og den populære BabyLiss Hair Straightener. De har også et bredt spekter av profesjonelle hårbørster til lave priser. I tillegg har de det største lageret av forskjellige elastisiteter: Lyxo og Blax Hair Straps. Hvis du vil ha den ultimate barberkrem, anbefaler Fashiongirl.no ShaverSafe-produktene.

Gå til butikk

Gi din vurdering av denne nettbutikken:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner6 stjerner (9 stemmer, gjennomsnitt: 4,56 av 6)
Loading...