Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Dyrberg/Kern

Dyrberg/Kern

Etablert:
Firmatype AS
Gratis frakt? Fri frakt ved kjøp over 599
Kontaktinfo God
Kategori Klær og mote


Gå til butikk

Betalt oppføring

DYRBERG/KERN har en klar misjon: Å være førstevalget blant moderne og selvsikre kvinner som ønsker å uttrykke sin egen stil og skjønnhet.

Hvordan? Ved å tilby et omfattende og innovativt utvalg av ikoniske klassikere og en sensuell tilgang til stil og eleganse. Fascinasjonen for kunst, arkitektur, interiør, design, grafikk, natur, film og musikk har hjulpet Dyrberg og Kern med å overraske og forføre kundene sine år etter år.

Alle kreasjonene fra DYRBERG/KERN stammer fra designstudioet deres i hovedkvarter i København i Danmark, hvor et dyktig designteam skisserer kolleksjonene. Etter at motetemaer, trender, materialer og farger for den aktuelle sesongen er bestemt, og hvert enkelt smykke er formgitt, produseres smykkene på verksteder i Asia der produsenter fremstiller kolleksjonen i henhold til deres design og kvalitetsstandard.

Materialene deres, som perler, stein, krystaller, og lær kommer fra hele verden – fra Italia, Kina eller Afrika, avhengig av sesong.

DYRBERG/KERNs produkter er håndlagde og gjennomgår mange ulike prosesser: fra støping, polering og emaljering av metallbasen til håndfletting av lær, sliping, polering og montering av halvedelsteiner og krystaller. Til slutt settes de ulike elementene i hvert smykke sammen. Etter hver prosess utføres en spesiell kvalitetskontroll. Hvert smykke gjennomgår ca. 40 forskjellige prosesser og berøres av like mange hender før det magiske øyeblikket – når du får øye på det og kjenner at det slår gnister.

DYRBERG/KERN har rask levering - normalt 2-3 dager.

28 dagers returrett

Fri frakt ved kjøp over 599

Gå til butikk

Gi din vurdering av denne nettbutikken:

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner6 stjerner (Foreløping ingen stemmer, vær den første!)
Loading...