Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Dermaspa

Dermaspa

Etablert:
Firmatype AS
Gratis frakt?
Kontaktinfo God
Kategori Hudpleie og kosmetikk


Gå til butikk

Betalt oppføring

Om DermaSpa

DermaSpa sin nettbutikk ble startet høsten 2015 og selger gjør-det-selv SPA-produkter slik at man skal kunne få SPA-opplevelsen i sitt eget hjem når det passer, og ikke minst til en mye rimeligere penge enn å gå til hudpleier/behandler.

Hva DermaSpa.no tilbyr

Dermaspa er en leverandør og distributør med Norges største utvalg av dermaroller/dermarulle og utstyr til forhandlere, behandlere og hjemmemarkedet. Vi er distributør for merket White Lotus i Norge som selges til hudpleiere og behandlere innen microneedling. Vi har også hjemmemaskiner som i de siste åra blitt så kraftige at hudpleierne selv også kan bruke disse hjemmemaskinene i sine behandlinger. For prisen av en ansiktsbehandling på salong så kan du kjøpe deg en maskin du kan bruke igjen og igjen hvor mange ganger du vil. I salongene i Norge så tilbyr de ansiktsbehandlinger med ultralyd (ultrasonic), radiofrekvens (RF), galvansk microstrøm, dermarolling og koppingmassasje. Nå trenger du ikke besøke salongen om du vil ha hudforbedring.

`Gjør det selv` er en trend som har kommet fra USA, og den er kommet for å bli.

Mine favoritter og noe jeg mener alle kvinner bør ha er dermaroller og en ansiktskopp, to billige produkter som med garanti gir hudforbedring. Dermarolleren stimulerer kollagen og gjør hudoverflaten glattere mens en ansiktskopp gir huden sirkulasjon, begge redskapene gjør at produkter penetrerer lengre ned i huden. Håper du finner noe du liker på siden, og er det noe du lurer på så er det bare å ta kontakt!

Med vennlig hilsen,
Stine Eide

Gå til butikk

Gi din vurdering av denne nettbutikken:

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner6 stjerner (Foreløping ingen stemmer, vær den første!)
Loading...