Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Brazfit

Brazfit

Etablert:
Firmatype AS
Gratis frakt?
Kontaktinfo God
Kategori Klær og mote


Gå til butikk

Betalt oppføring

BRAZFIT.no er en norsk nettbutikk med en fargerik, unik, egendesignet og -utviklet kvalitetskolleksjon med trenings- og fritidsklær.
Brazfit er en forkortelse for BRAZilian FITness og alle som kjenner Brasil vet at kvinner fra Brasil er kjent for sine feminine kropper og da spesielt deres sensuelle rumper. BRAZFITs kleskolleksjon er designet for å fremheve de feminine formene til kvinnene som benytter plaggene.
Klærne til BRAZFIT blir i hovedsak benyttet til trenings- og fritidsaktiviteter. Plaggene i kolleksjonen er samtidig så kule og flotte at man ser flere og flere kvinner bruke dem når de skal til en tur på byen.
Kolleksjonen fra BRAZFIT er av meget høy kvalitet, og tåler godt både vask og «røff» behandling, klærne er fargerike og gir følelse av energi og styrke for alle som bruker dem.
BRAZFIT har kanskje de kuleste og mest fargerike trenings- og fitnessproduktene man kan finne på det norske markedet.
BRAZFIT leverer lekre treningsklær til kvinner som ønsker å være fresh og stilren på trening og fritid! BRAZFIT er kjent for sine gode "hold-in" tights og leggings. Det er lov å føle seg "sexy" på trening i disse fantastiske tightsene. I tillegg har BRAZFIT fine jakker, topper, bodysuits, gensere, sportstopper, og sports-BH.

BRAZFIT EXCLUSIVE er betegnelse for den unike og spesialdesignede: Limited Edition.
Her finner kunden håndsydde produkter som er produsert i eget produksjonslokale, hvor hvert enkelt antrekk leveres i et begrenset antall, gjerne bare 25 stk., alle størrelser inkludert.
Det vil si at når kunden kjøper sitt favoritt BRAZFIT EXCLUSIVE antrekk, så vil dette antrekket aldri være tilgjengelig for noen andre. På denne måten kan kunden si at hun er eier av sitt eget BRAZFIT EXCLUSIVE antrekk eller plagg!

Gå til butikk

Gi din vurdering av denne nettbutikken:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner6 stjerner (2 stemmer, gjennomsnitt: 5,50 av 6)
Loading...