Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Adams Matkasse

Adams Matkasse

Etablert:
Firmatype AS
Gratis frakt?
Kontaktinfo God
Kategori Mat og drikke


Gå til butikk

Betalt oppføring

dams Matkasse leverer råvarer og oppskrifter på døren til kunder over hele Norge. Vi er her for å levere skikkelige råvarer og spennende oppskrifter!

Oppskriftene våre er utviklet av matkreatør og landslagskokk Adam Schive Bjerck. Vi har sterkt fokus på sunne og kortreiste råvarer, og Adam og hans menyteam jobber kontinuerlig med å lage deilige oppskrifter som inspirerer, smaker godt og er enkle å lage i en hektisk hverdag. Vi hjelper deg med å ta middagen tilbake!

Produkter:

Ekspress Familie
Barnekassen
Sunn & Lett-kassen
Originalkassen
Ekspress Familie Pluss
Ekspress for to
Favorittkassen
Fri for-kassen
Fruktkassen

Slik fungerer det:

Leveringstidspunkt
Varene blir levert hver mandag mellom 16 og 22. Hvis dere vil spise tidlig er det sikkert lurt å spare en middag til neste uke ved første levering, og ha mandagsmiddagen klar første gang vi leverer til deg.

Hvis du ikke er hjemme
Dersom du ikke er hjemme når sjåføren vår kommer på mandag settes matkassen ved døren din, og sjåføren vil så sende deg en SMS om at pakken er levert.

Pausing
Du kan når som helst pause abonnementet ditt i flere uker. Pausingen må skje minst én uke før neste levering.

Betaling med kort
Adams Matkasse trekker sine kunder én uke før neste levering. Du må derfor ha dekning på konto i dette tidsrommet dersom du vil ha neste ukes varer levert.

Levering inkludert i prisen
Leveringsprisen er den samme uansett hvor du bor, og er selvfølgelig inkludert i prisen oppgitt på nettsiden vår.

Basisvarer
I Adams matkasser finner du det meste du behøver for å lage ukens middager, men vi går også ut  i fra at du har litt hjemme. Om vi leverer absolutt alt du trenger, har du fort bygget deg opp et stort lager av krydder, olje med mer i ditt kjøkken. Derfor har vi funnet ut at det beste er om du har disse tingene i skapet ditt.

Finnes ikke alt dette hjemme? Du trenger ikke kjøpe alt på en gang! Vi sender deg en e-post uken før levering med hva du bør ha hjemme slik at du kan handle det du trenger. Dette er varer som ikke er kritiske for rettene – så rekker du det ikke, er det ikke så farlig det heller. Basisvarene vi har med oss har alle stort sett god holdbarhet og kan brukes om og om igjen. Vi bruker lite hver gang.

Gå til butikk

Gi din vurdering av denne nettbutikken:

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner6 stjerner (Foreløping ingen stemmer, vær den første!)
Loading...