Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

21DIAMONDS

21DIAMONDS

Etablert: 2011
Firmatype AS
Gratis frakt? Gratis frakt på alle ordrer
Kontaktinfo God
Kategori Gull, juveler og klokker


Gå til butikk

Betalt oppføring

21DIAMONDS er en av Europas største nettforhandlere av klokker og smykker. Bedriften ble etablert i Tyskland i 2011 og tilbyr i dag nesten 1000 gullsmedsmykkemodeller som kan konfigureres etter kundens eget ønske, samt motesmykker og klokker fra kjente merkevarer.

Vårt mål er å gjøre det trygt og enkelt for våre kunder å handle de smykkene og klokkene de ønsker seg på nett. Vi tilbyr derfor gratis frakt og 30-dagers fri retur på alle våre produkter, i tillegg til at vi jobber kontinuerlig for å tilby et attraktivt og stort produktutvalg til konkurransedyktige priser.

Butikkbeskrivelse av 21Diamonds

Siden grunnleggelsen i 2011, har 21DIAMONDS etablert seg som en seriøs aktør innen smykkesegmentet på nettet. Vi benytter sertifiserte edelstener og edelmetaller av høy kvalitet og garanterer beste kvalitet ved å benytte oss av erfarne smykkeforhandlere.

Med vår smykkekonfigurator kan du enkelt desinge dine egne ringer, halskjeder eller øredobber i din favoritt kombinasjon av metaller og edelstener. Så snart din bestilling er sendt vil smykket bli spesialprodusert av våre forhandlere, slik at du får et unikt produkt.

Vi leverer kostnadsfritt og har 30 dagers åpen retur av alle varer. Dersom du har problemer med å finne riktig ringstørrelse sender vi deg en gratis ringmåler.

Gå til butikk

Gi din vurdering av denne nettbutikken:
1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner6 stjerner (2 stemmer, gjennomsnitt: 5,50 av 6)
Loading...